Spotify Premium je teraz len 99p na tri mesiace – a existujúci používatelia môžu ušetriť peniaze aj pred Black Friday

Spotify to nenazýva ponukou Čierneho piatku, ale padá priamo uprostred bonanzy ponúk Čierneho piatku 2017.

Spotify Premium je teraz len 99p na tri mesiace – a existujúci používatelia môžu ušetriť peniaze aj pred Black Friday

Od 20. novembra do 31. decembra 2017 môže každý, kto sa prvýkrát zaregistruje do služby Spotify Premium, získať službu bez reklám len za 99 p na tri mesiace.

Tri mesiace Spotify Premium vám tiež poskytujú prístup k vyššej kvalite zvuku v katalógu Spotify s 30 miliónmi skladieb, v porovnaní s Spotify Free vám umožňuje sťahovať skladby do vášho zariadenia na počúvanie offline a poskytuje vám neobmedzené preskakovanie.

ČÍTAJTE ĎALEJ: Spotify vs Apple Music vs Amazon Music Unlimited

Na konci trojmesačného obdobia môžete zrušiť svoje predplatné Premium alebo zaplatiť 9,99 GBP mesačne.

Pozrite si súvisiaci Cyber ​​Monday 2018: najlepšie technologické ponuky od John Lewis, Currys, Argos a ďalších Amazon Music Unlimited Family je len 3 £ na tri mesiace Spotify odhaľuje „Who We Be“ – živé hudobné podujatie v Londýne na oslavu hip-hopu a grime Amazon Music Unlimited pre študentov prichádza do Spojeného kráľovstva Spotify vs Apple Music vs Amazon Music Unlimited: Ktorá služba streamovania hudby je najlepšia?

Prví používatelia služby Spotify Premium

získať ponuku, pokiaľ predtým neposkytli informácie o kreditnej karte alebo nevyužili 30-dňovú skúšobnú verziu. Existujúci používatelia Spotify Premium, ktorí k 21. októbru 2017 nemali aktívny účet, môžu navyše získať tri mesiace za cenu jedného (9,99 £).

Úplné znenie zmluvných podmienok nájdete tu.

ČÍTAJTE ĎALEJ: Spotify odhaľuje „Who We Be“ – živé hudobné podujatie v Londýne na oslavu hip hopu a grime

Okrem toho si môžete kúpiť predplatné Premium for Family za 14,99 GBP mesačne, čo je ideálne, ak máte v tom istom dome viac ako dvoch ľudí, ktorí chcú využívať službu bez reklám. Za tento mesačný poplatok môže získať vlastný Premium účet až päť ľudí.

Študenti získajú 50 % zľavu na Spotify Premium vo všeobecnosti, čím sa cena zníži na 4,99 £ mesačne, ak máte platný študentský preukaz, a Spotify nedávno pridal Spotify Music do služby PlayStation Music na bezplatné aj prémiové predplatné.

Je pravdepodobné, že Spotify spustilo túto dohodu pred Čiernym piatkom (ale nie v skutočnosti Čiernym piatkom) po tom, čo Amazon na tri mesiace znížil cenu svojej vlastnej Amazon Music Unlimited len na 99p.

Tu sa môžete zaregistrovať do služby Amazon Music Unlimited a s členstvom Prime môžete začať naplno.